Kalkars ordbog

Kalkars Ordbog — ordnet.dk

Alle, der arbejder med danske tekster fra perioden 1300-1700, har brug for Kalkars Ordbog. Det er den eneste ordbog, der dækker dansk i de fire århundreder.

Søg i Otto Kalkars Ordbog til det ældre Sprog

Faksimilieutgåve av Otto Kalkar – Universitetet i Bergen

Faksimilieutgåve av Otto Kalkar: Ordbog over det ældre danske sprog (1300-1700)

Faksimileutgåve av. Otto Kalkar: Ordbog til det ældre danske sprog (1300-1700). bd. 1-4, København 1881-1907. Historisk institutt/ Statsarkivet i Bergen

Faksimilieutgåve av otto Kalkar: Ordbog over det ældre danske sprog (1300-1700). Modifisert av Arne Solli 13.01.2020

INVITATION kalkarsordbog.dk Første hæfte af Otto Kalkars …

Første hæfte af Otto Kalkars Ordbog til det ældre danske Sprog (1300-1700) udkom 1881, og siden har Kalkars pionerværk været et uomgængeligt hjælpemiddel …

Søgeresultater – Ordnet

ordnet.dk

ordnet.dk er samlet adgang til søgning i ordbøger og testkorpora. … Slå op Otto Kalkars Ordbog til det ældre danske Sprog. Ordbog. Søg i Kalkars Ordbog.

ordnet.dk er samlet adgang til søgning i ordbøger og testkorpora. Resurserne er indbyrdes forbundet og giver nye muligheder for at gå på opdagelse i det danske sprog.

Søgeresultater – ordnet.dk

ordnet.dk

ordnet.dk er samlet adgang til søgning i ordbøger og testkorpora. Resurserne er indbyrdes forbundet og … Fritekstsøgning på ordet “spurv” i Kalkars Ordbog.

ordnet.dk er samlet adgang til søgning i ordbøger og testkorpora. Resurserne er indbyrdes forbundet og giver nye muligheder for at gå på opdagelse i det danske sprog.

Ordbog over det danske Sprog – ordnet.dk

Søg i Ordbog over det danske Sprog. … Kalkars Ordbog · Gammeldansk Ordbog … For moderne dansk henviser vi til Den Danske Ordbog.

Fra Kalkars Ordbog til kalkarsordbog.dk – Uniavisen

Fra Kalkars Ordbog til kalkarsordbog.dk

Foredrag — Udgivelsen af Otto Kalkars “Ordbog til det ældre danske sprog (1300-1700)” på nettet fejres med reception og faglige oplæg ved redaktører og …

En svær ordbog er blevet let tilgængelig – Kristeligt Dagblad

En svær ordbog er blevet let tilgængelig | Kristeligt Dagblad

3. apr. 2017 — Det Danske Sprog- og Litteraturselskab står bag en digitaliseret udgave af Kalkars ordbog, der lanceres på hjemmesiden kalkarsordbog.dk.

Fra i dag bliver det lettere at slå op i Otto Kalkars Ordbog til det ældre danske sprog. Det Danske Sprog- og Litteraturselskab står bag en digitaliseret udgave af Kalkars ordbog, der lanceres på hjemmesiden kalkarsordbog.dk

Keywords: kalkars ordbog