Podcast psykolog

Podcast – Psykologernes egne fortællinger, samtaler …

Podcast – Psykologernes egne fortællinger, samtaler, dokumentarer mm.

Med Psykologernes serie af podcasts kan du høre Psykologernes egne fortællinger, samtaler, dokumentarer, debatprogrammer og meget andet – helt gratis.

Psykologiske podcasts: serier med psykologiske emner

Psykologiske podcasts: serier med psykologiske emner – Psykolog Jens Einar Jansen

Podcasts (mest) for psykologer og fagpersoner. Very Bad Therapy Underholdende, sjov og lærerig serie omkring fejl begået i terapi … og heldigvis også hvordan …

Jeg er stor fan af gode podcasts, især dem med psykologiske emner. Jeg har derfor lavet en liste over mine favoritter. (opdateres løbende)

Tre gode psykologi-podcasts, der får dig igennem lockdown

Terapi i ørerne: Tre gode psykologi-podcasts, der får dig igennem lockdown – VI ELSKER STREAMING

24. nov. 2022 — Vi guider dig til tre spændende psykologi-podcasts, der får dig helskindet ud på den anden side af lockdown. · Unlocking Us with Brené Brown.

Læs Vi Elsker Streamings guide til 3 gode psykologi podcasts, hvis du vil blive bedre til at tackle dine egne problemer i hverdagen.

RadioPsykologerne – Brevkasse-Podcast – Lyt med her!

RadioPsykolgerne er en podcast, hvor psykologerne Maja Vain Gilbert og Charlotte Kjærgaard besvarer læsernes dilemmaer. Lyt med nu, det er gratis!

Podcasts – Dansk Psykolog Forening

Psykolog Niels Peter Rygaard har specialiseret sig i tilknytningsforstyrrelser og relationsarbejde med børn verden over. Han håber, at fremtidens psykologer …

Podcasts med forskere – Københavns Universitet

Hør vores forskere i podcasts indenfor det psykologfaglige område. Institut for Psykologi ved Københavns Universitet.

Hør vores forskere i podcasts indenfor det psykologfaglige område. Institut for Psykologi ved Københavns Universitet. 

Psykologen on Spotify

Listen to Psykologen on Spotify. I Psykologen dykker tre psykologer ned i psykologiske teorier og emner, som bliver præsenteret og diskuteret.

Podcast – Birgitte Sølvstein

Podcast

Jeg er autoriseret psykolog og har stor erfaring med stress. Jeg har været i kontakt med flere tusinde stressramte over årene bl.a. gennem mit forløb RO, som du …

Psykologen i Øret Birgitte Sølvstein – Apple Podcasts

Psykolog Birgitte Sølvstein giver hjælp til selvhjælp. Få inspiration og praktiske og realistiske værktøjer til at leve et liv med mindre stress og til …

Podcast om psykologi – Psykologhuset Søndergard

I podcasten ‘Samtaler om psykologi’ kan du blive klogere på selvudvikling, parforhold & psykoterapi -og få konkrete redskaber mens du lytter!

Keywords: podcast psykolog, psykolog podcast